Ihmiset ja ideat kohtaavat verkostoitumistapahtumassa

29.09. 11:23

Tulevana perjantaina viidettä kertaa Oulussa järjestettävä Socializing Friday on rento verkostoitumistapahtuma, jossa yrittäjyydestä kiinnostuneet voivat jakaa kokemuksiaan ja ideoitaan sekä rakentaa alalla oleellisia verkostoja.

Tapahtumassa pääpaino on nimensä mukaisesti keskustelulla ja kohtaamisilla, joten pitkiä puheita tai pönöttäviä powerpoint-esityksiä ei nähdä. Socializing Fridayn vaihtuva teema on tällä kertaa startup-yrittäjyys.

Tavoitteena on kerätä yhteen yrittäjyydestä kiinnostuneita ihmisiä mitä erilaisimmilta toimialoilta ja saattaa ihmiset ja ideat yhteen. Tapahtuma järjestetään Starttaamolla vanhan nahkatehtaan tiloissa.

Elokuussa avattu Starttaamo toimii yhteistoimintatilana startup-yhteisölle ja sen ideana on aktivoida Oulun startupskeneä erilaisin tavoin.

Socializing Fridayn kaltainen uusi verkostoitumistapahtuma sopii tähän loistavasti, kertoo Starttaamon perustaja ja sosiaalisen median guru Tom Laine.

– Varsinkin sosiaalisen median ympärille on Oulussa kuluneen vuoden aikana noussut useita uusia yrityksiä. Niiden esimerkki muovaa tänne kulttuuria, jossa yrittämisen kynnys madaltuu.

Kynnystä on osaltaan madaltamassa Business Oulu, joka on lähtenyt mukaan Socializing Fridayn yhteistyökumppaniksi.

– Tämä on juuri sellainen tapahtuma, jossa meidän kannattaa olla mukana, sanoo Business Oulun palvelupäällikkö Jarmo Lauronen.

Socializing Fridayn pääjärjestäjä ja tapahtuman ideoija Mikko Perälä on innoissaan yhteistyöstä, kun tapahtuman painoarvo nousee.

– Business Oulu tuo tapahtumamme paikallisen elinkeinoelämän tietoisuuteen ja yhdessä voimme paremmin tarjota uusia ulottuvuuksia kaikille verkostoitumisesta kiinnostuneille kampaajista koodareihin.

Perjantaina keskustelua vetävät kutsuvieraat, joita yhdistää alan vahva tuntemus: Lassi Anttonen, Tom Laine, John Meewella, Iikka Ellilä ja Sofia Liukkonen. Socializing Friday järjestetään 30.9. Starttaamolla klo 15-18 osoiteessa Nahkatehtaankatu 2.

Tapahtumaan ehtii vielä ilmoittautua osoitteessa www.socfri.com/?page_id=2

Socializing Fridayn tukijoita ovat Business Oulun lisäksi Talenom, Codemate, Mustapekka ja ravintola Taste of India.